joi, 5 aprilie 2018

“DUMNEZEU NE IUBEȘTE PE FIECARE ȘI NU NE LASĂ NICIODATĂ SINGURI” (așa a spus recent omul născut fără mâini și fără picioare Nick Vujicic, evanghelist și vorbitor motivațional; articol în engleza din 3 aprilie 2018; scurtă anunțare a știrii)


de pr.prof. Ion Ciungu

“Doamne, cercetatu-m-ai şi m-ai cunoscut. Tu ai cunoscut şederea mea şi scularea mea; Tu ai priceput gândurile mele de departe. Cărarea mea şi firul vieţii mele Tu le-ai cercetat şi toate căile mele mai dinainte le-ai văzut. Că încă nu este cuvânt pe limba mea Şi iată, Doamne, Tu le-ai cunoscut pe toate şi pe cele din urmă şi pe cele de demult; Tu m-ai zidit şi ai pus peste mine mâna Ta. Unde mă voi duce de la Duhul Tău şi de la faţa Ta unde voi fugi?” (Psalmul 138, versetele 1-7).[1]“Nick Vujicic, care s-a născut fără mâini și fără picioare, sârb-australian, renumit la nivel mondial ca evanghelist și vorbitor motivațional,  conducator al organizației caritabile `Life without Limbs`(Viață fără membre), a vizitat un ospiciu pentru copii ortodocși în Sankt Petersburg sâmbătă, anunță Eparhia de St. Petersburg.

În timpul întâlnirii cu pacienții din acest ospiciu, Vujicic și-a împărtășit experiența lui de viețuire într-o stare în care nu mai vrei să traiești, accentuând faptul că în ciuda unor astfel de sentimente și a unor astfel de stări în viață, fiecare persoană este specială și unică și cineva are nevoie de ea. El i-a îndemnat pe toți să iubească, să spere și totdeauna să creadă, indiferent cât de grea ar deveni viața.

`Dumnezeu ne iubeste pe fiecare și niciodată nu ne lasă singuri`, a zis Vujicic.”  

Cine dorește mai multe informații despre vizita făcută de el la acest ospiciu poate afla din articolul  MAN LIVING “LIFE WITHOUT LIMBS” VISITS, DONATES TO ORTHODOX CHILDREN’S HOSPICE IN ST. PETERSBURG , publicat în data de 3 aprilie 2018, pe site-ul ortodox rus ORTHODOX CHRISTIANITY.
Despre viața lui putem afla mai multe din Enciclopedia libera Wikipedia, la numele lui: Nick Vujicic.[2]


S-a născut în anul 1982 în Melbourne, Australia. În lume sunt șapte persoane născute așa, Nick Vujicic fiind una din ele. La vârsta de 21 de ani a terminat studiile universitare, având diplomă de licență în planificarea contabilă și financiară. 

În 2006 s-a mutat în California. În 2008 a întâlnit-o pe Kanae Miyahara, fiica unui inginer agronom japonez căsătorit cu o mexicană. Kanae s-a dus să-l asculte pe când el ținea un discurs motivațional. S-au căsătorit în 2012 și au patru copii.

................................................................................................................


Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!


[2] Nick Vujicic, From Wikipedia, the free encyclopedia, https://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Vujicic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu