luni, 1 iulie 2024

Maica Domnului Frumoasă,/Ai intrat la noi în casă/ Cu Pruncuțul Tău Frumos,/ Domnul nost Iisus Hristos! Noi Vă mulțumim frumos! ... Am primit azi, 1 iulie 2024, pe WhatsApp, această frumoasă imagine-urare pentru începutul lunii iulie, cu Maica Domnului și Pruncul Dumnezeiesc Iisus: IULIE, [să avem] O LUNĂ BINECUVÂNTATĂ! BUNUL DUMNEZEU și MAICA DOMNULUI SĂ NE FIE ALĂTURI ÎN FIECARE ZI! AMIN! ... Într-adevăr, dorim ca BINECUVÂNTATĂ să ne fie ACEASTĂ LUNĂ, și TOATE LUNILE, și TOATE ZILELE, și VIAȚA, și ETERNITATEA, cu Veșnicul nostru Tată Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, și cu Veșnicul Fiu Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, și cu Veșnicul Duh Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! Doamne Iisuse Hristoase, pentru rugăciunile Preacuratei Fecioare Maria, Preasfânta Ta Mamă, miluiește-ne și mântuiește-ne și pe noi! Amin! Îți mulțumim frumos!

Pr. prof. Ion Ciungu

 

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=2979033042237186&set=a.711891222284724


Această imagine-urare am primit-o de la O. G.

...



https://www.facebook.com/photo/?fbid=2979578018849355&set=a.711891222284724



CRIN FRUMOS, CRIN FRUMOS, ...


Crin Frumos, Crin Frumos,

Domnul nost Iisus Hristos!

Crin Frumos, Crin Frumos,

Maica Domnului Hristos!

*

Maica Domnului Frumoasă,

 Ai intrat la noi în casă

Cu Pruncuțul Tău Frumos,

Domnul nost Iisus Hristos!

Noi Vă mulțumim frumos!

*

Oh, ce frumoasă moștenire,

Mama și tata ne-au dăruit,

Credință, speranță, iubire,

Spre Dumnezeu s-avem neclintit!

 

 

……………………………………………………………………………………

Aici se încheie acest articol.

 S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

LA SFÂRȘIT DE AN, DOAMNE, VIN ÎN FAȚA TA, SĂ ÎȚI MULȚUMESC, PĂRINTE, C-AI PĂZIT FIINȚA MEA! (rugăciune-poezie, primită pe WhatsApp azi, 31 decembrie 2023). Mulțumim frumos autorului și persoanelor care o distribuie! Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh acum și pururea și în vecii vecilor! Amin! Amin! Așa să fie!

 

ÎN PALESTINA MOR COPII ... . În Palestina se comit/ Nelegiuiri nenumărate/ Și-adesea-mi vine să vomit,/ Văzându-le “justificate”./ ... (poezie – rugăciune scrisă de preotul Sorin Croitoru, referitoare la suferințele mari în Palestina cauzate copiilor, părinților și persoanelor civile, de bombardamentele armatei israeliene; cineva mi-a trimis azi, 2 noiembrie 2023, pe WhatsApp, această poezie – rugăciune. Mulțumim frumos autorului și persoanelor care o distribuie! ... Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!). ÎNTR-ADEVĂR, durerile acolo sunt multe și mari! Chiar azi am văzut un articol cu acest titlu: "Gaza a 'graveyard' where parenthood is a 'curse': Israel-Hamas war claims lives of 400+ children every day". (Gaza, un „cimitir” în care calitatea de părinte este un „blestem”: războiul Israel-Hamas ucide viețile a peste 400 de copii în fiecare zi”). Doamne, Dumnezeul nostru, TATĂ CERESC ATOTPUTERNIC, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, în Numele Domnului nostru Iisus Hristos, OPREȘTE CRIMELE SATANIȘTILOR! Amin!

 

O RUGĂCIUNE a unui om care a ajuns la conștiința că, din cauza nechibzuinței și îndărătniciei lui repetate, s-a rătăcit de turma Păstorului și se află în pericol din partea lupilor răpitori care îi dau târcoale. LUPI RĂPITORI ÎMI DAU TÂRCOALE, OCHII LOR ARD DE NESĂȚIOASĂ URĂ, PUSU-I-AU GÂND RĂU SUFLETULUI MEU. ... GĂSEȘTE-MĂ DOAMNE, ADU-MĂ LA TINE! ... (Am primit azi pe WhatsApp această rugăciune. Mulțumim frumos autorului și persoanelor care o distribuie! ... Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!)

 

  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Referințe la RESPONSABILITATEA OMULUI ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU găsim și ÎN CONSTITUȚIA GERMANIEI, precum și ÎN CONSTITUȚIILE A ȘAPTE LANDURI GERMANE, după cum ne-a amintit fila calendarului creștin german LEBEN IST MEHR, pe data de 3 octombrie 2024, de ZIUA UNITĂȚII GERMANE (Tag der Deutschen Einheit). SĂ OBSERVĂM CUM ÎNCEPE CONSTITUȚIA GERMANIEI, actualizată în 1990: "IN BEWUSSTSEIN SEINER VERANTWORTUNG VOR GOTT UND DEN MENSCHEN" ..., adică: "Conștient de responsabilitatea sa în fața lui Dumnezeu și a oamenilor ... poporul german, în exercitarea puterii sale constituante, a adoptat această Lege Fundamentală." ... ÎN CONSTITUȚIA LANDULUI RENANIA DE NORD – WESTFALIA, cel mai dens populat land, având 18 milioane de locuitori, LA ART. 7 este precizat SCOPUL PRINCIPAL AL EDUCAȚIEI, astfel: “A TREZI ÎNALTA STIMĂ PENTRU DUMNEZEU, RESPECTUL PENTRU DEMNITATEA OAMENILOR ȘI DORINȚA DE A TE ANGAJA ÎN ACȚIUNI SOCIALE, ESTE SCOPUL PRINCIPAL AL EDUCAȚIEI.” ... Fila calendarului menționat mai sus ne amintește că dacă oamenii ÎL ignoră pe Dumnezeu, dacă oamenii ÎL disprețuiesc pe Dumnezeu, dacă oamenii ajung să fie fără Dumnezeu, atunci viața merge din rău în mai rău, după cum ne putem da seama din următoarea constatare făcută de un om înțelept, probabil de scriitorul francez Antoine de Saint-Exupéry: “CÂND OAMENII AJUNG SĂ FIE FĂRĂ DUMNEZEU, ATUNCI GUVERNELE SUNT FĂRĂ AJUTOR, MINCIUNILE FĂRĂ LIMITE, DATORIILE FĂRĂ NUMĂR, DISCUȚIILE FĂRĂ REZULTATE, EDUCAȚIA ESTE FĂRĂ CREIER, POLITICIENII SUNT FĂRĂ CARACTER, CREȘTINII FĂRĂ RUGĂCIUNE, BISERICILE FĂRĂ PUTERE, POPOARELE FĂRĂ PACE, MORAVURILE FĂRĂ FRÂIE, MODA FĂRĂ RUȘINE, CRIMINALITATEA FĂRĂ MARGINI, CONFERINȚELE FĂRĂ SFÂRȘIT, PERSPECTIVELE FĂRĂ MÂNGÂIERE.”

Pr. prof. Ion Ciungu   https://www.facebook.com/photo/?fbid=3067684803372009&set=a.711891222284724   Mai multe aspecte referitoare...